Bli medlem på sök & finn

Signa upp dig för att bli medlem hos oss, 10% rabatt på första köpet!

Vi ger dig de senaste nyheterna, erbjudanden och events i våra butiker.

* Obligatoriskt fält

Jag vill gärna få riktade e-postmeddelanden från Sök & Finn om erbjudanden, events och nyheter. Samtidigt godkänner jag användningen av cookies och behandlingen av mina personuppgifter i enlighet med Sök & Finns integritetspolicy. Jag kan alltid återkalla mitt samtycke genom att skicka ett mail till info@sokofinn.se och klicka unsubscribe i något av våra mejl.

Läs vår integritetspolicy här

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

En källa till balans och välbefinnande

Vi vill inspirera människor till att må bra, känna nyfikenhet och livsglädje. Vi bryr oss om våra kunder och vi välkomnar dig precis som du är. Framförallt är de flesta av våra kunder nyfikna på våra vackra ädelstenar och kristaller eller också bläddrar de i våra inspirerande böcker för att lära sig om något nytt och utvecklande.

Med andra ord – vi på Sök & Finn tror på att balans och välbefinnande är något alla människor behöver och att den viktigaste personen att ta hand om är dig själv. Till exempel kan ett sätt att göra det på vara att använda dina sinnen. Framförallt hjälper de oss till närvaro och därför är flera av produkterna i vårt sortiment saker du kan uppleva genom dina sinnen. Att ta hand om din hälsa samt att lära dig nya saker är två sätt att öka ditt välbefinnande på.

Vi vill att våra butiker ska inspirera dig till att finna balans. En plats för dig att visa omtanke till dig själv. Uppleva omtanke tillsammans med andra. Eller att ge omtanke till en vän.