En källa till balans och välbefinnande
En källa till balans och välbefinnande
En källa till balans och välbefinnande
Previous slide
Next slide

Om Sök & Finn

Sök & Finn grundades för över 35 år sedan i Malmö. Vi har nyligen etablerat konceptet från butik till kedja med vår andra butik i Göteborg och tredje öppning i Stockholm.

Våra butiker är mötesplatser där du kan finna både inspiration och kunskap. Vi erbjuder produkter, och litteratur inom livsstil, hälsa och kost. Vi handplockar produkterna från olika platser och kulturer över hela världen, alltid med ditt välbefinnande i fokus.

Sök & Finn har ett stort och unikt utbud av produkter för harmoni och balans i livet. Sortimentet består av en noggrant utvald och handplockad blandning av spännande ting från hela världen. Vi har allt från tarotkort, smycken och kristaller, som ska stärka dig inifrån och ut. Vi jobbar med varumärken med hög kvalitet och tidlös design.

Med våra inspirerande butiker och vår personliga service vill vi att du som besökare ska känna och uppleva våra ljuvliga produkter med alla sinnen. Köp med dig en bit omtanke hem – till dig själv, till en vän eller för att uppleva tillsammans!

Välkommen att besöka oss i någon av våra butiker i Malmö, Göteborg och Stockholm.

Ädelstenar & kristaller

Böcker

Rökelser & Eteriska oljor

Smycken

Tarotkort

Anteckningsböcker

Följ oss på Instagram

rökelse
eteriska oljor
kristaller
tarotkort

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.